
Antall porsjoner: 4
Ingredienser
* 750 g poteter gjerne ferskpoteter
* 1 beger TINE Lettrømme
* 4 ss sylteagurk
* 1 dl finhakket gressløk
* 1 rødløk
* 2 vårløk
* 1 ss sitronsaft
* ½ ts sukker
* ½ ts salt
Slik gjør du
1.
Vask potetene godt, men ikke skrubb av skallet. Hvis du må skrelle dem, så vent til de er kokt og dra skallet forsiktig av.
Ikke kok potetene for lenge ellers går de i biter i salaten.
2.
Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre i kjelen.
Hakk sylteagurk og finhakk frisk gressløk, vårløk og rødløk.
3.
Bland rømme, sylteagurk, gressløk, rødløk og vårløk og smak til med sitronsaften som er rørt med litt sukker, salt og pepper. Rør inn potetene. La salaten gjerne stå og trekke en stund før servering, da smaker den bedre.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar