1/2 finhakket løk
1 vorløk
2 pressede hvitløkfedd
3 ss olivenolje
5 dl hønsebuljong
1 boks hermetiske tomater
1 boks tomatpurre
2 dl tomatjuice
1 dl eplesider (eg notadi eplasafa)
1/2 dl matfløte
salt og pepper
1-2 dl salsa
1/2 kylling eller 3 kyllingfilet i terninger (eg notadi kyllingfilet)
nachos
lettrømme eller yogurt naturell (eg notadi yogurt)
Fres hvitløk og løk i olje i en gryte (potti). Tilsett buljong, tomater, tomatjuice, eplesider og fløte. La alt koke i 10 minutter. Ha i salsa og kylling. La suppa trekke i ca. 10 minutter til kyllingen er gjennomkokt. Her bætti eg vid tabasko, salt og pipar.
Legg et par nachos og 1 ss revet ost på tallerkenen. Hell over suppe og legg en klatt rømme (yogurt) på toppen.
Server med salsa, rømme (yogurt) og nachos.
ATH setja adeins meira salt og kannski cyannpepper næst.
MJOG gott :)
mandag 28. juni 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar