Brokkoli- og pastagrateng
Antall porsjoner:
4
Ingredienser:
300 g brokkoli i buketter
4 dl kokte pastaskruer - fullkorn
300 g røkt skinke - eg notadi kalkunaskinku i nidursududos
½ rød paprika
1 ts salt
½ ts pepper
4 egg
2 ½ dl matfløte
2 dl revet hvitost
Fremgangsmåte:
Kok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2 minutter og hell av vannet.
Bland brokkoli, pasta, skinke og paprika skåret i terninger i en smurt ildfast form. Krydre med salt og pepper.
Visp sammen egg, matfløte og revet ost. Hell det i formen.
Sett formen midt i ovnen og stek ved 200 grader i ca. 20 minutter til gratengen er gylden og fin.
Server gratengen nylaget med godt brød til.
ATH Eggerti fannst tetta bragdlaust ! TH elskadi tetta (fyrir utan paprikuna)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar