tirsdag 22. juni 2010

Brokkoli- og pastagrateng

Brokkoli- og pastagrateng

Antall porsjoner:
4

Ingredienser:
300 g brokkoli i buketter
4 dl kokte pastaskruer - fullkorn
300 g røkt skinke - eg notadi kalkunaskinku i nidursududos
½ rød paprika
1 ts salt
½ ts pepper
4 egg
2 ½ dl matfløte
2 dl revet hvitost

Fremgangsmåte:
Kok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2 minutter og hell av vannet.

Bland brokkoli, pasta, skinke og paprika skåret i terninger i en smurt ildfast form. Krydre med salt og pepper.

Visp sammen egg, matfløte og revet ost. Hell det i formen.

Sett formen midt i ovnen og stek ved 200 grader i ca. 20 minutter til gratengen er gylden og fin.

Server gratengen nylaget med godt brød til.

ATH Eggerti fannst tetta bragdlaust ! TH elskadi tetta (fyrir utan paprikuna)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar