lørdag 5. juni 2010

Banket kylling

Legg bakepapir (eller matpakkepapir) på en trefjel. Legg kyllingbrystet på papiret.
=

© Foto: Erik Hannemann

Brett over papiret. Bank kyllingbrystet flatt. Du kan bruke hammer, men siden hodet er litt lite er det lett å slå hull i kyllinbrystet. En vinflaske kan funke bra (men ikke knus den!).
=

© Foto: Erik Hannemann

Kyllingbrystet skal se slik ut når du har banket det ferdig.
=

© Foto: Erik Hannemann

Legg på en god skinke (serrano, parmaskinke eller fenalår etc) og noen tykke osteskiver på den ene halvdelen. Krydre med salt og sitronpepper (eller vanlig pepper).
=

© Foto: Erik Hannemann

Brett kyllingbrystet over skinken og osten. Brett papiret over og bank igjen til kyllingbrystet gir etter og ikke "slipper opp" når du tar av papiret.
=

© Foto: Erik Hannemann

Legg det på grillen. Stek i ca 3 minutter på hver side (eller til kjøttet er gjennomstekt)
=

© Foto: Erik Hannemann

Da ser det omtrent slik ut. Servér med f. eks grillet asparges.
=

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar