Legg bakepapir (eller matpakkepapir) på en trefjel. Legg kyllingbrystet på papiret.
=
© Foto: Erik Hannemann
Brett over papiret. Bank kyllingbrystet flatt. Du kan bruke hammer, men siden hodet er litt lite er det lett å slå hull i kyllinbrystet. En vinflaske kan funke bra (men ikke knus den!).
=
© Foto: Erik Hannemann
Kyllingbrystet skal se slik ut når du har banket det ferdig.
=
© Foto: Erik Hannemann
Legg på en god skinke (serrano, parmaskinke eller fenalår etc) og noen tykke osteskiver på den ene halvdelen. Krydre med salt og sitronpepper (eller vanlig pepper).
=
© Foto: Erik Hannemann
Brett kyllingbrystet over skinken og osten. Brett papiret over og bank igjen til kyllingbrystet gir etter og ikke "slipper opp" når du tar av papiret.
=
© Foto: Erik Hannemann
Legg det på grillen. Stek i ca 3 minutter på hver side (eller til kjøttet er gjennomstekt)
=
© Foto: Erik Hannemann
Da ser det omtrent slik ut. Servér med f. eks grillet asparges.
=
lørdag 5. juni 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar