lørdag 5. juni 2010

Fylt kyllingfilet

Her var det ikke mye aktivitet, dere... Bare å hive seg med i inspirasjonstråden og hjelpe dine "medsøstre" i den daglige utfordringen om sunne og relativt raske middagsvarianter!

Her er en ny variant av kyllingfilet:
Pr porsjon:
1 kyllingfilet
2 skiver lett-hvitost
1 skive krydderskinke
Provance krydder eller tilsvarende urtekrydder

Legg fileten inn i en plastpose og bank den flat med et hardt redskap. Legg osteskiver, skinkeskiver og krydder over fileten, og rull den sammen. Kan holdes sammen med husholdnings-hyssing, tannpirker (uten fluor...) eller legges med skjøten ned i en ildfast form (feks brødform). Krydre lett med ønsket krydder over de ferdigrullede filetene i formen; feks litt provancekrydder, litt grillkrydder etc.
Stekes nederst i ovnen på stekeplate i 230 grader i ca 20 min (skjær gjennom én og se om det er gjennomstekt!). Man kan også steke ved lavere temperatur og i lengre tid om dette foretrekkes..

Server med en deilig salat, gjerne med innslag av eple eller mango, og kokt fullkornsris! :P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar