4 porsjoner
6 kyllingfileter
6 ss pesto
1/2 grovhakket aubergine
1 finhakket paprika
salt og pepper
6 skiver bacon
Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca 1/2 cm tykkelse. Det er lurt å la filetene ligge i 15 min i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes.
Abergine smaker best hvis den ligger med litt salt først. Skyll av saltet og grovhakk skivene. Smør på et tynt lag med pesto, legg på aubergine, paprika og dryss på litt salt og pepper.
Rull sammen filetene og rull en baconskive ytterst..
Stekes i stekepanne i 15-20minutter.
Snu ofte. La kjøttet hvile noen minutter før det skjøres opp.
Serveres med grønnsaker, stekte potetskiver og søt chilisaus.
torsdag 25. februar 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar