Til denne klassiske retten asser det godt med for eksempel Tomat- og avokadosalat
2 ts olivenolje
1 middels stor løk, finhakket
2 hvitløkfedd, presset
1 ts oregano
½ ts timian
c.a 300 g kjøttdeig
nykvernet salt og pepper
1 gulrot, hakket
85 g sjampinjong i skiver
1 glass eplejuice (eller hvitvin)
3 dl buljong av kjøtt eller grønnsaker – eller vann + buljongterning
3 dl tomatjuice
Spagetti eller annen type pasta til 4 personer
Varm olje i en stekepanne. Ha i løk og hvitløk og stek til løken er blank. Tilsett oregano, timian og kjøttdeig og stek til kjøttet er lyst brunt. Dryss over salt og pepper og ha i gulrot og sjampinjong. Rør jevnlig. Tilsett eplejuice, buljong og tomatjuice og skru ned varmen. La det koke i 15-20 minutter, eller til sausen er blitt tykk. Kok pasta etter anvisning på pakken. La den renne godt av før du blander den sammen med kjøttsausen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar