lørdag 22. januar 2011

cannelloni


Antall porsjoner: 6

Ingredienser

  • 12 cannellonirør
  • 1 løk
  • 250 g sjampinjong
  • 2 ss TINE Ekte Meierismør
  • 100 g bacon
  • 200 g kjøttdeig
  • 2 ss tomatpuré
  • ½ ts salt
  • 0,2 ts pepper
  • 2 ss hakket kruspersille
  • 2 dl kjøttbuljong
  • 1 egg
  • 1 dl TINE Lettrømme
  • 100 g Jarlsberg revet eller Norvegia, revet

Slik gjør du

  1. Ildfast form. I stekeovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  2. Kok pastaen i lettsaltet vann. Skrell og finhakk løken. Skjær soppen i skiver. Fres løk og sopp i lettbrunet smør. Sprøstek baonbiter og smuldre kjøttdeigen i baconfettet.
  3. Bland inn løkblandingen. Tilsett tomatpuré og krydder.Spe med buljong og la blandingen småkoke ca. 15 minutter. Tilsett sammenvispet egg og rømme.
  4. Fyll kjøttsausen i pastarørene og legg dem i smurt form. Dryss osten over og gratiner canelloniene til osten er smeltet og gyllen.
  5. Server en frisk salat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar