skip to main |
skip to sidebar
cannelloni

Antall porsjoner: 6
Ingredienser
- 12 cannellonirør
- 1 løk
- 250 g sjampinjong
- 2 ss TINE Ekte Meierismør
- 100 g bacon
- 200 g kjøttdeig
- 2 ss tomatpuré
- ½ ts salt
- 0,2 ts pepper
- 2 ss hakket kruspersille
- 2 dl kjøttbuljong
- 1 egg
- 1 dl TINE Lettrømme
- 100 g Jarlsberg revet eller Norvegia, revet
Slik gjør du
-
Ildfast form. I stekeovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. -
Kok pastaen i lettsaltet vann. Skrell og finhakk løken. Skjær soppen i skiver. Fres løk og sopp i lettbrunet smør. Sprøstek baonbiter og smuldre kjøttdeigen i baconfettet. -
Bland inn løkblandingen. Tilsett tomatpuré og krydder.Spe med buljong og la blandingen småkoke ca. 15 minutter. Tilsett sammenvispet egg og rømme. -
Fyll kjøttsausen i pastarørene og legg dem i smurt form. Dryss osten over og gratiner canelloniene til osten er smeltet og gyllen. -
Server en frisk salat til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar