Du trenger:
Kyllingfilet
Soyasaus
Sweet Chilisaus
Karri
Olje
Salat f.eks hjertesalat og lollo rosso
Pasta
Sukkererter
Vårløk
Grønt eple
Cherry tomat
Mais
Paprika
Cashew nøtter
- Først må kylling marineres, del
kyllingfilet opp i mindre biter
-Bland sammen soya, sweet chili saus og
karri,
(i forholdet 0,5 dl soya, 1 dl sweet chili, 1
toppa ts karri, skal du lage mye kylling dobler du mengden)
- Ha litt olje i ei ildfast form og legg
kyllingen oppi
-Hell over marianden
- Helst bør det stå å marineres i et par
timer, før formen med kylling og marinande settes i varm ovn 220 grader.
- Stek til kyllingen er gjennomstekt,snu på
kyllingen et par ganger under steking.
- La kyllingen avkjøles i formen sammen med
"sausen".
-Kok pastaen som
vist på pakken.
-Ha sukkerertene oppi vannet det siste
minuttet.
-Sil av og skyll under kaldt vann til pastaen
og sukkerertene er kalde.
-Skjær opp salat, vårløk, eple, og paprika,
og bland sammen med det andre unntatt nøttene .
-Skjær opp kyllingen og bland i.
-Bland også i noen skjeer med sausen fra
kyllingen.
-Strø cashewnøttene over før servering
Aioli eller rømmedressing smaker godt til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar