fredag 15. mars 2013

Laks med kokossaus














Antall porsjoner: 4

4 laksefileter i grove biter
4 dl kokosmelk
2 løk, hakkete
1 lime, skall og saft
1 ss revet ingefær
2 ss karrikrydder
1 ss tomatpuré
2 ss olje
½ rød paprika i tynne strimler
1 liten bunt basilikum i tynne strimler
salt og pepper
brokkoli, ris

Fremgangsmåte

Stek eller grill laksefiletene i olje i en stekepanne. Ta dem opp. Legg i løk og ingefær og la det steke i 2 minutter.
Tilsett karrikrydder og 1 ss vann, rør rundt i en minutt.
Tilsett tomatpuré, kokosmelk, limeskall og saft, litt salt og pepper. La det koke på svak varme i 10 minutter.
Legg i fisken og la den bli varm. Dryss strimlet basilikum og paprika over.
Server med kokt ris og brokkoli.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar