til 4 personer
250 g kokte eller hermetiske kikerter
1/2 løk, grovhakket
1 fedd hvitløk
2 ss bladpersille
2 ss frisk koriander
1/2 ts malt spisskummen
2 ss kikertmel eller hvetemel
1/2 ts bakepulver
salt pepper
Skal du koke kikertene selv, bør de skylles godt under rennende kaldt vann, bløtlegges over natten og kokes møre. Ha de kokte eller hermetiske ertene og de øvrige ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør til en tykk pasta. Form sm+ boller, og friter eller stek bollene i cirka 5 minutter til de er gylne.
Tips: Det går an å fryse ned både falafeldeigen og ferdige falafler, så lag gjerne dobbel porsjon.
Gott med Couscous med tørkede bær og pistasjnøtter og yoghurtsaus med agusrk og mynte og ristede frø
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar