torsdag 8. april 2010

Omelett

kokt skinke, eventuelt kalkunskinke, kan erstattes med kylling, pølse eller tunfisk.

2 ss smør
1 purre eller 2 vårløk i ringer
100-200 g kokt skinke i terninger
4 kokte poteter i terninger
3 asparges i biter (kan sløyfes)
4 egg
8 ss melk eller vann
ca 1/2 ts salt
persille eller gressløk, hakket
litt pepper

smelt smør i panna og fres purre eller vårløk til den er blank. Ha i skinke og grønnsakene. Visp sammen egg, melk eller vann og salt med en gaffel. Hell blandingen over ingrediensene i stekepana og stek omeletten under lokk. Rør litt med gaffel slik at eggeblandingen renner helt ned i bunnen og stivner.
Strø hakket persille eller gressløk over omeletten og server straks. Salat, ris, brød eller pitabrød er godt følge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar