fyrir 4 pers
Ingredienser:
500 g kjøttdeig
1 Boks(er) bønnestuing, hermetisk (notadi refried beans fra ICA)
2 dl ost til gratinering
8 hvetetortilla
1 Boks(er) salsa
3 dl lettrømme
2 tomater (1 pakki/dos chili hermetiske tomatar notadi eg)
1/2 purre (sleppti)
ris
assortert salat
1 Boks(er) enchiladasaus, notadi enchilada marineringu i brefi (lika hægt ad nota taco krydd poka)
Framgangsmåte:
Brun kjøttdeigen og tilsett ca. 2/3 av enchiladasausen (sma vatn, tomatar og kryddpokinn). La sausen koke etter anvisning på glasset.
Varm tortillaene i ovnen etter anvisning på pakken. Fordel kjøttfyllet på hver tortilla, rull sammen og legg dem over i et ildfast fat. Øs over resten av sausensausen og dryss over revet ost.
Gratiner i stekeovnen på 250 °C til osten har smeltet og fått en fin gyllen farge.
(Legg en skje salsa og en skje rømme på hver enchilada og pynt med tomatbåter og purreskiver.)
For et mer omfattende måltid, kan du servere sammen med kokt ris, bønnestuing og en god salat.
tirsdag 20. april 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar