torsdag 8. april 2010

Lettvint kyllingpanne

Velg de grønnsakene og urtene familien liker, ha alt i langpanna og sett det i ovnen. Du kan bruke grillkrydder eller tandoorikrydder i stedet for urter og salt. Da fpr du en annen smak.

4-6 kyllingfileter eller -lår
8-10 sjalottløk, hele
4-6 peteter i båeter
hvitløkfedd, hele, så mange dere liker
ev sopp i biter
minitomater, hele eller delt i to
urter som timian, basilikum, oregano og persille
salt og nykvernet pepper

pensle en langpanne med oliveneller rapsolje. Legg i alle ingrediensene. Drypp over olje (pensle otetene så de ikke drukner i olje) og krydre med urter sat og pepper. Stek retten ved 225 grader i ca. 30 min. Snu gjerne kylling og grønnsaker etter ca. 20 min.

Godt ed salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar