
Du trenger, ca 4 personer
750 g kyllingfilet/kylling lårkjøtt
4-5 gulerøtter, i skiver
1 brokkoli, i buketter
1 purreløk, grovhakka
300 g creme fraiche, vanlig eller 19% lett (ikkje 10% lett)
1,5 dl melk
100 g revet parmesan
salt og pepper
smør
Slik gjer du:
1. Kutt kyllingen i litt mindre biter. Krydre med salt og pepper og gjennomsteik på medium varme i smør. Sett til side.
2. Steik gulerøtter, brokkoli og purreløk til gulerøttene begynner å bli mjuke. Tilsett creme fraiche og melk, og la det koke opp under omrøring. Tilsett deretter finrevet parmesan og la det småkoke eit par minutt. Smak til med salt og pepper og juster med litt ekstra melk om nødvendig.
3. Legg kyllingfileten tilbake i panna, dryss over litt ekstra parmesan og server straks med valgfritt tilbehør 🙂
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar