mandag 6. januar 2020

Krema pastasalat med kylling og karri



u trenger, 4-6 personer
ca. 700 g kyllingfilet
200 g valgfri pasta (eg bruker fullkornspasta/linsepasta)
1 pk, 50 g ruccola
2 spisspaprika
1 liten boks mais
1 pk, 150 g sukkererter
3-4 stilker vårløk
1 eple
Krema karridressing
1 boks, 300 g kesam/lettrømme/creme fraiche
150 g majones, evt. meir kesam/lettrømme/creme fraiche
ca. 2 ss karrikrydder (smak til)
ca. 2 ts paprikakrydder (smak til)
salt og pepper
en lite skvis sitron
Slik gjer du:
1. Skjær kyllingfilet i små biter, steik i smør/olje. Bruk gjerne godt med krydder på kyllingen; eg krydra med 1 ss karrikrydder, 1 ts paprikakrydder, 1/2 ts chilikrydder, salt og pepper. Avkjøl kyllingen.
2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl under rennande, kaldt vatn.
3. Kutt eple og grønnsakene i passelige biter. Bland alle ingrediensane til salaten (grønnsaker, kylling, pasta).
4. Rør sammen ingrediensane til dressingen og smak til med krydder og sitronsaft.
5. Bland dressingen inn i kylling- og pastasalaten. Kan nytast med det samme, eller oppbevar i kjøleskap til servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar