Dette er en 'alt-i-ett'-form som er rask og enkel å lage og som i tillegg smaker utrolig godt. Fullverdig middag på en-to-tre.
INGREDIENSER:300 g brokkoli 300 g røkt skinke 1/2 rød paprika 1 ts salt 1/2 ts pepper 4 egg 2 1/2 dl matfløte 2 dl revet hvitost | FRAMGANGSMÅTE:Sett steikeovnen på 200 grader.
Kok pastaen. Kok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2 minutter og hell av vannet.
Bland brokkoli, pasta, skinke og paprika skåret i terninger i en smurt ildfast form. Krydre med salt og pepper. Visp sammen egg, matfløte og revet ost. Hell det i formen.
Sett formen midt i ovnen og stek i ca. 20 minutter til gratengen er gylden og fin. Server gratengen nylaget med godt brød til. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar