Antall porsjoner:
4
Ingredienser:
8 poteter
2 gulrøtter
1 knollselleri (sellerirot)
1 hel hvitløk i fedd
1 ss smør
1 glass fetaost
1 ts salt
½ ts malt hvit pepper
2 ts tørket oregano
3 dl matfløte
1 bunt persille
Fremgangsmåte:
Vask og skrell grønnsakene. Del potene i båter, gulrøttene og rotsellerien i staver. Skrell hvitløksfeddene og ha de i hele sammen med grønnsakene.
Smør en ildfast form og legg alle grønnsakene i.
Hell oljen av fetaosten og mos osten grovt med en gaffel. Dryss fetaost, oregano, salt og pepper over grønnsakene.
Hell over matfløten og stek retten på nederste rille i ovnen på 225 grader i ca 30 minutter.
Dryss over finhakket persille rett før servering. Server gjerne litt spekeskinke, røkt fisk eller godt brød til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar