torsdag 28. juli 2011

Lapper



Kokosmel er naturlig søtt, men inneholder lite karbohydrater. Disse lappene er en hit her hjemme! De er lette i magen, og passer fint som et lite måltid før trening, eller som en liten belønning etter trening ;) Jeg spiser mine med smør, sukrin og kanel:)
4 mellomstore egg
4 ss sukrin
4ss kokosmel
1 ts fiberhusk
1 1/2 dl melk
Kanel og/ eller kardemomme etter smak
Visp egg og sukrin raskt sammen. Tilsett deretter kokosmel, fiberhusk og melk. Smak til med kanel og kardemomme til slutt. Jeg foretrekker kun litt kardemomme.
Stekes på litt over middels varme. En spiseskje røre per lapp :)
Jeg må si det som det er: disse er nydelige!

1 kommentar:

  1. Fiber husk, fra lindroos hälsoagenturer, og selges i helsekost og velassorterte dagligvareforretninger, både 100 og 300 grams poser (man trenger IKKE mye om gangen!!).

    Jeg bruker det i alt bakverk (og omeletter), både for å øke fiberinnholdet, og for å binde deigen sammen. Dette melet gjør "deigene" seige og fine, slik som hvetedeiger. Og det inneholder ikke karber i det hele tatt! Det er laget av pulverisert psylliumfrø, så det sveller og blir geleaktig i konsistensen, hvilket er den egenskapen som gjør det så fint å bruke. Maten blir så saftig og god! Det smaker og lukter ingenting. Utpå pakken står det at det er natrulig fritt for gluten, og brukes nå man skal bake glutenfritt brød. Sikkert for å oppnå den seigheten som glutenet gir??

    Næringsinnhold per 100g:
    protein 1,5gram
    fett 0,6 gram (hvorav 0,1 mettet)
    Kullhydrater: 0 gram
    Kostfibre 85 gram
    Energi: 10 kcal

    SvarSlett