mandag 13. september 2010

Ostegratinerte Enchilladas

Ostegratinerte Enchilladas med karbanadedeig og fullkornsfajitas
Nok til 3-4 personer:

400g karbonadedeig
1 bx røde/brune/sorte bønner
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 rød løk
1 pose enchilladaskrydder, evnt fajitas eller burritos krydder
Lett-hvitost
Ekstra lettrømme eller kesam
Guacumole
Fullkorns fajitas

Stek karbonadedeigen; tilsett oppskjært paprika, løk og bønner og rør om ett par minutter under middels varme. Tilsett krydder og vann etter anvisning på krydderposen.
Varm opp stekeovnen til ca 210 grader; legg karbonadedeig-blandingen i fajitaslefser, rull sammen og legg de tett-i-tett i en ildfast form. Strø reven ost over og gratiner de i 5-10 minutter til osten er smeltet og gylden.
Serveres med frisk salat, ekstra lettrømme og guacumole!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar